Op openingsdag BoyleSports World Grand Prix komen twee Nederlanders in actie – uitslagen

Zondagavond 3 oktober om 19:00 uur start in Leicester Engeland de BoyleSports World Grand Prix. Een bijzonder dartstoernooi omdat bij dit toernooi eerst een dubbel moet raken voordat het aftellen van 501 naar beneden begint. Uiteraard eindigt men ook met een dubbel.

Buiten deze te nemen drempel hebben de spelers het in de eerst ronde ook zwaar vanwege het korte format, best of 3 sets best of 5 legs. Zaak dus om leg voor leg snel van start te gaan want anders kan het snel bekeken zijn.

Op de eerste speelavond worden 8 partijen uit de eerste ronde gespeeld, maandagavond 4 oktober de laatste 8 partijen van dit in totaal 32 deelnemers tellende toernooi.

Martijn Kleermaker opent vanavond het toernooi, Martijn gaat het opnemen tegen dartsveteraan Mervyn King die het de Harderwijker zeker niet gemakkelijk zal maken om de volgende ronde te halen.

Na Martijn komt Dirk van Duijvenbode in actie. En Dirk heeft de laatste partijen toch laten zien de vorm een beetje te missen. Laten we hopen dat dit tegen Luke Humphries niet het geval is en hij zich na deze wedstrijd kan voorbereiden op een treffen in de volgen de ronden tegen of Dimitri Van den Bergh of Ryan Searle.

Ook komt vanavond titelverdediger Gerwyn Price in actie. Hij heeft Michael Smith geloot en dat kon wel eens een interessante partij worden.

De indeling voor zondagavond:

Pos  Player Player    score
1 Martijn Kleermaker Mervyn King 0 2
2 Dirk van Duijvenbode Luke Humphries 0 2
3 Stephen Bunting Daryl Gurney 2 0
4 Dave Chisnall Mensur Suljovic 2 1
5 Joe Cullen Ross Smith 0 2
6 James Wade Damon Heta 2 1
7 Gerwyn Price Michael Smith 2 0
8 Dimitri Van den Bergh Ryan Searle 1 2

Het toernooi wordt onder meer uitgezonden door Sky Sports en RTL7 of via PDCTV.

 

redactie Darts4u:
Related Post