Premier League speelweek 3 met Michael van Gerwen tegen Nathan Aspinall – uitslagen

Donderdag 20 februari wordt de derde week van de Unibet Premier League gehouden in Cardiff, Wales. Met in de derde partij van de avond het hoofdmenu Michael van Gerwen tegen Nathan Aspinall.

Daags voor dit toernooi was Michael in gesprek met de PDC en daarin vertelde de viervoudig Premier League titelhouder zeker te zijn van zijn zaak ondanks de testfase met zijn nieuwe darts.

Volgens Michael hoeft hij niets te bewijzen. Hij weet wat hij kan en als hij goed in zijn spel komt heeft niemand een kans.

Michael weet dat zijn tegenstander, Nathan Aspinall in goede vorm verkeerd, alleen is dat er op het Premier League podium nog niet echt helemaal  uitgekomen. Het is volgens Michael dan ook aan hem om zich in Cardiff te bewijzen. Hij zelf moet gewoon ervoor zorgen dat hij de de juiste dingen op de juiste momenten kan doen in die partij.

‘Challenger’ in Cardiff is Welshman Jonny Clayton die hoopt op een geweldig optreden in zijn match tegen Michael Smith zodat hij de wereld kan laten zien wat hij in zijn mars heeft.

De avond wordt geopend door Peter Wright en Rob Cross respectievelijk de nummer 7 en vier na twee speelweken. Peter Wright heeft nog geen match gewonnen en wil nu tegen Cross die toch nog niet in blakende vorm is zijn eerste twee punten te halen.

En hoe gaat Gurney het in match vier doen tegen Gerwyn Price? Gurney is helemaal uit vorm en heeft nog geen match gewonnen. Ook afgelopen weekend was het voor de Ier al snel over en uit en ook vanavond is de kans groot dat Price, voor thuis publiek,  tot grote hoogte groeit.

Glen Durrant en Gary Anderson sluiten in Cardiff de avond af. Is Durrant hersteld na de dreun die hij vorige week kreeg in zijn match tegen Fallon Sherrock? Ook is de vraag of Anderson de vorm weer heeft want ook hij had een niet al te best Players Championship weekend.

De indeling voor donderdag:

20 februari 2020 – Cardiff
Speelweek 03
Pos  Player Player    score
1 Peter Wright Rob Cross 7     – 5
2 Jonny Clayton Michael Smith 1      – 7
3 Michael van Gerwen Nathan Aspinall 5      – 7
4 Daryl Gurney Gerwyn Price 6      – 6
5 Glen Durrant Gary Anderson 7      – 4
redactie Darts4u:
Related Post