Darts Demo met zingende Co Stompé levert €700 op voor goede doel KIKA Stichting Kinderen Kankervrij.

Gisterenavond stond er in het Limburgse  Sanderbout (Sittard) in café Deb’s Corner een grote benefiet avond op het programma. Diverse Limburgse artiesten waren kosteloos afgekomen om enkele nummers ten gehore te brengen. En tussen al het muziek geweld werd er ook nog gedart en stond er een darts demo met niemand minder dan Co Stompé op het programma.

Een avond vol darts, muziek, fun, maar vooral alles in het teken van Stichting Kika Kinderen Kankervrij. Want een gezond kind heeft wel 100 wensen. Een ziek kind helaas maar een…..

Een kleine 100 tot 150 mensen waren op deze mooi bonte avond afgekomen en genoten met volle teugen van al het moois wat deze avond te bieden had. De avond werd tussen al het darts geweld op opgevrolijkt door enkele lokale limburgse artiesten zoals Frenske Hanssen, Diego Holzkens, Karel Verspaget, Nick Gillissen.

Klokslag 20:00 uur werd Co “The Matchstick” Stompe aangekondigd en ging meteen het dak eraf. Co speelde deze avond 20 legs tegen 20 verschillende spelers die tegen betaling konden gooien tegen Co Stompé, uiteraard werd er gretig gebruik gemaakt van deze mooi buitenkans. Elke speler genoot zichtbaar van het feit dat men tegen Co mocht spelen.

Naast al het darts en muziek geweld kon er deze avond ook geboden worden op enkele veilings- items zoals een gesigneerd wedstrijd shirt van Co Stompé waarin hij met het Nederlandse team wereldkampioen werd. En foto van 70×120 van Raymond van Barneveld, het wedstrijdbord waar de hele avond op gegooid werd. Daarnaast werd er ook nog een prachtige tombola gehouden met leuke aantrekkelijke prijzen die beschikbaar waren gesteld door de lokale ondernemers.

Maar het echte hoogtepunt van de avond was toch wel een zingende Co Stompe die uiteraard hoe kan het ook anders een Amsterdamse medley eruit wist te knallen door de microfoon.

Het was voor velen een onvergetelijke avond waarbij er toch maar even een prachtig bedrag bij elkaar is opgehaald van €700,00 iets waar de organisatie trots op kan zijn.

Speciale dank gaat uit naar de volgende mensen die toch maar mooi kosteloos hun diensten hebben aangeboden. Frenske Hanssen Diego Holzkens Karel Verspaget Nick Gillissen Patrick Krekels Fotografie.

Baan gesponsord door Piet en Bea Oosterman. bord door Marchal Darts