WIJ ZIJN DARTS4U

Darts4u ik zie u denken. Ken die naam ergens van. Nu dat klopt, alleen iets anders geschreven dan nu, maar destijds was Darts4you het enige dartsmagazine in Nederland. Wat ooit was begonnen als Darts Informatie Blad, D.I.B.  werd begin 2000 dartsmagazine Darts4you. Tien jaar lang werden er door ons magazines uitgegeven met alle ins en outs van de nationale en internationale dartssport en was de redactie praktisch ieder weekend wel op een toernooi ergens in de wereld te vinden.

Maar er werd niet alleen dartsnieuws verspreid. Doel van werk was de dartssport te promoten en één van de middelen die we hiervoor hadden bemachtigd waren twee startbewijzen voor de  BDO World Masters. Voor een heer en dame hadden we zo een startbewijs ter beschikking en daar kwam dan bij dat je ook nog eens mee kon doen aan het plaatsingstoernooi voor Lakeside.

Deze startbewijzen waren te winnen op een finaledag waaraan deelnemers uit alle hoeken van Nederland mochten mee doen als zij zich via de ranking van hun locatie wisten te plaatsen.

Inmiddels is het dartsmagazine er niet meer en werd er een doorstart gemaakt op het internet onder de naam Prodarts Europe, en onder die naam organiseren we nog steeds de Road to the World Masters ranking met 1 keer per jaar een finaledag waar men om de startbewijzen speelt.

Maar Prodarts Europe lag niet lekker in het gehoor en aangezien we door velen nog gelinkt werden aan de oude naam is er voor gekozen om verder te gaan onder de naam Darts4u.  Klinkt hetzelfde alleen je schrijft het ietsje anders.

Maar onze doelstellingen blijven gelijk; Breng de dartssport onder de aandacht en probeer middelen te genereren om talentvolle spelers de kans te geven zich verder te ontwikkelen.

Daarnaast kan Darts4u behulpzaam bij het organiseren van toernooien, bezitten we een enorm groot archief van darters, kunt ons inhuren voor dartsclinics en feestjes met darts als rode draad en zijn er jaarlijks nieuwe Road to the World Masters rankingtoernooien die op maximaal 8 verschillende locaties worden gehouden.

Verder liggen er nog een aantal plannen op tafel die we in de toekomst hopen uit te werken en te kunnen starten

De redactie bestaat momenteel uit 3 personen maar er is altijd plaats voor meer darts enthousiastelingen. Ben jij ook dol op darts en heb je in je vrije tijd zin om hetgeen je ziet onder de aandacht te brengen neem dan eens contact met ons op

Darts4u is een website die wordt onderhouden door vrijwilligers en we draaien zonder winstoogmerk. Maar om al het nieuws te kunnen volgen zijn er financiële middelen nodig die we proberen te generen uit advertentie inkomsten en sponsoring.

Wilt u ook uw steentje bijdragen d.m.v. adverteren en/of sponsoring stuur ons dan een mail voor een vrijblijvend gesprek

Aan dartsorganisaties bieden wij de mogelijkheid om tegen een zeer acceptabel tarief  een toernooiadvertentie te plaatsen op onze website. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op