ROAD TO THE WORLD MASTERS

De droom van iedere dartspeler of speelster is om eens meespelen op een wereldtop dartstoernooi met live tv registratie. Een van deze toernooien is de BDO World Masters in Engeland waar alleen de allerbeste spelers van de wereld aan deelnemen. Je kunt niet zo maar even mee doen aan de World Masters. Om daar te mogen spelen moet je of hoog in de top van de wereldranking staan of een internationaal geranked toernooi winnen.

Een andere mogelijkheid is je te plaatsen voor de nationale selectie van je land, het winnen van de Champions League of Darts of winnaar worden van onze Road to the World Masters ranking. Jaarlijks bieden we dartslocaties de kans om organisator te worden van een Road to the World Masters ranking ( deze ranking telt maximaal 8 toernooien ). Via zo een ranking kunnen per locaties 16 heren en 8 dames zich plaatsen voor de finaledag waar wordt gespeeld voor een World Masters startbewijs voor de winnende heer en winnende dame.

Indien daar belangstelling voor is stuur ons dan een mail naar info@darts4u.nl 

Daarnaast mag je als deelnemer aan de World Masters ook nog eens meespelen in een andere kwalificatietoernooi, het BDO World Professional Darts Championship play off toernooi. Daar maak je dus ook nog eens kans je te plaatsen voor het toernooi der toernooien.

Voor aankomende en gevestigde darttalenten dus de kortste weg je voor dit wereldevenement te plaatsen.

Om mee te kunnen doen aan onze Road to the World Mastersranking toernooien moet op de dag dat de World Masters gehouden wordt minimaal 18 jaar oud zijn. Mag je geen lid zijn van de PDC en moet je een geregistreerd lid zijn van een bij de World Darts Federation aangesloten lidorganisatie zoals de Nederlandse Darts Bond.

Er is een dames- en een herenranking en voor de winnaar en winnares van het eindtoernooi is er een startbewijs voor het toernooi in Engeland

Kijk in onze toernooi kalender voor de data voor het komende rankingseizoen

Klik hier voor opzet en informatie over de Road to the World Masters toernooien