Inschrijven voor ‘Open Stedendriehoek’ staat online

Op 24 februari wordt in de Hanzehal te Zutphen de 6de NDB ranking, het ‘Open Stedendriehoek’ gehouden. 

Inmiddels zijn de heren die het A toernooi spelen en de dames gewend om zich vooraf online aan te melden want dat kan sinds dit seizoen niet meer op de locatie zelf.

Het grote voordeel hiervan is dat de NDB dan al vooraf de loting voor deze toernooien maken kan en een tijdschema kan indelen.

Voor het komende toernooi in Zutphen zal de loting en de starttijden op  zaterdagavond 23 februari uiterlijk om 21.00 uur worden gepubliceerd. De spelers dienen op de dag zelf wel hun spelerskaart op te halen.

Hierop staand de speeltijden, zodat je precies weet wanneer en waar je in actie komt. Deze kaart graag direct bij binnenkomst ophalen, maar te allen tijde minstens een half uur voor je starttijd.

Je kunt je inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Je kunt je ook zonder NDB nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd je lidnummer mee van jouw lidorganisatie. Wij zorgen vervolgens dat je punten verwerkt worden. Wil je je NDB nummer weten? Kijk hier in de Rankingstand of stuur een mail naar .

De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestigings e-mail hebt ontvangen.

Online inschrijven Open Stedendriehoek op 24 februari a.s.

Online inschrijven klik op deze link!

Tot wanneer? 
De inschrijving blijft open tot zaterdagmiddag 23 februari 15.00 uur. 

Kosten?
De kosten zijn €10,- voor de inschrijving en €0,75 transactiekosten.
De transactiekosten komen ten goede aan het het bedrijf achter de online inschrijving. 

Publicatie loting? 
De loting, inclusief een lijst met starttijden, wordt uiterlijk zaterdagavond 23 februari om 21.00 uur gepubliceerd.

Spelerskaart ophalen? 
Op de locatie aan de wedstrijdtafel. Bij voorkeur direct bij binnenkomst, maar in ieder geval minstens een half uur voor jouw starttijd.

Waar?
Hanzehal
Fanny Blankers-Koenweg 2
7203 AA Zutphen

De wijze van inschrijving voor de categorieën Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials blijft hetzelfde: vul een inschrijfbriefje in op de locatie!