Slotdag van de WDF World Cup in Roemenië

Vandaag de slotdag van de WDF World Cup in Roemenië met op het programma de singels finales jongens, meisjes, dames en heren en de team finales voor heren en dames. Geen Nederlanders in deze finale maar desondanks boekten de heren groot succes.

Want door de bronzen medaille van Martijn Kleermaker in het singelstoernooi en de 2 bronzen plakken in het koppeltoernooi en 1 in het team event leverde de Nederlandse heren wel de World Cup overall titel op. Een mooi resultaat voor Martijn Kleermaker, Jeffrey Sparidaans, Chris Landman en Luc Peters om op terug te kijken

De jeugdspelers eindigden als vierde in het overall klassement. Luke van der Kwast en Jurjen van der Velde haalden brons in het koppeltoernooi en ook was er brons voor Jurjen in de singels.

Lerana Rietbergen en Rosanne van der Velde haalden geen plakken zij kwamen in de koppels niet verder dan de kwartfinale en Lerana strandde in de singles ook in de kwartfinale.

De Nederlandse dames, Anca Zijlstra, Marjolein Noijens, Vanessa Zuidema en Anita van der Velden willen deze World Cup zo snel mogelijk vergeten qua prestaties want de dames eindigden in het overall klassement op de 24ste plaats.

Het programma voor vandaag;

Zaterdag 12 oktober
11:00 Meisjes singels finale Beau Greaves – Katie Sheldon
12:00 Jongens singels finale Keelan Kay – Mehrdad Seyfi
13:00 Dames singels finale Mikuru Suzuki – Deta Hedman
14:00 Heren singels Peter Machin – Darren Herewini
15:00 Dames team round robin finale Engeland – Australië
17:00 Heren team round robin finale  Wales – Hong Kong
19:00 Prijs uitreiking
19:30 Sluitingsceremonie

De Nederlandse Darts Bond heeft alle informatie zoals o.a. officiële website, de volledige loting, deelnemende landen en programma van aankomende dagen op onze toernooipagina geplaatst.

Gedurende het WK zullen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Roemenië. Volg ons dan ook zeker op Twitter en Facebook voor updates live vanuit Roemenië.

Voor Livestream en live score pagina

Livestream van vandaag kun je hier vinden en scorecenter hier.

Foto © Nederlandse Darts Bond – NDB 2019