Danny Noppert en Richard Veenstra gaan voor de eerste puntjes – updates middagsessie

Om 14:00 uur Nederlandse tijd start de eerste sessie van de 2019 BoyleSports Grand Slam of Darts.  Aanbod komen de spelers ingedeeld in de groepen E tot en met H met onder deze 16 spelers Danny Noppert en Richard Veenstra.

Het debuut voor beide spelers op dit toernooi en gaan vanmiddag de sportieve strijd aan voor de eerste puntjes. Er worden in totaal 3 wedstrijden gespeeld door de spelers met aan het eind van deze round robin een plek bij de laatste 16 voor de beste spelers uit de groep.

Noppert zit in een groep met Peter Wright, Wayne Warren en Ryan Harrington en tegen de laatstgenoemde komt Danny in de tweede partij van de middag in actie. Kansen dus voor ‘Noppie’ tegen de zoon van ‘good old’ Rod Harrington die ook debuteert op dit podium.

Voor Richard begint het toernooi met een pittige wedstrijd. Hij treft in de vijfde partij van de middag de nummer 6 van de PDC ranglijst,Daryl Gurney. Verder in de poule bij Veenstra zitten Brendan Dolan en de Duitser Gabriel Clemens. En ook Clemens debuteert op dit podium.

Natuurlijk zijn vanmiddag ook alle ogen gericht op de zevende partij van de middag die tussen de nummer 2 van de PDC Rob Cross en BDO speelster Lisa Ashton. Wordt dit een stunt uitslag of dendert Cross er keihard over heen?

Het is een kort format in de poulefase, best of 9 legs dus moet je van meet af aan bij de les zijn want voor je het weet is de partij voorbij.

De indeling voor de middagsessie:

Pos  Player Player    score
1 Nathan Aspinall (H) Martin Schindler (H) 5 0
2 Danny Noppert (F) Ryan Harrington (F) 4 5
3 Brendan Dolan (G) Gabriel Clemens (G) 1 5
4 Dave Chisnall (E) Jamie Hughes (E) 6 3
5 Daryl Gurney (G) Richard Veenstra (G) 5 0
6 Peter Wright (F) Wayne Warren (F) 5 2
7 Rob Cross (E) Lisa Ashton (E) 5 2
8 Michael Smith (H) Glen Durrant (H) 5 3