Jelle Klaasen speelt mee in tweede editie ‘Darts At Home’

Komende woensdag 8 april kunnen dartsliefhebbers weer genieten van een aantal PDC toppers die in de tweede editie van ‘Darts At Home’ in een Round Robin het tegen elkaar gaan opnemen, met onder de deelnemers Jelle Klaasen.

Vorige week was de eerste editie van deze door de PDC opgezette mini competitie. Toen waren er vijf spelers die vanuit hun huizen via een livestream tegen elkaar speelden. Zuid Afrikaan Devon Petersen won deze eerste editie die de dag erna via Sky Sport News nog terug te zien was.

Komende woensdag dus vanaf 20:30 uur Nederlandse tijd vier nieuwe spelers in een live dartsactie, Nathan Aspinall, Steve Beaton, Stephen Bunting en Jelle Klaasen.

PDC commentator Dan Dawson zal verslag doen van deze wedstrijden en ook zijn er live score graphics verzorgd door DartConnect.

Alle wedstrijden zijn te volgen via de officiële Facebookpagina van de PDC of het YouTube kanaal van de PDC.

Foto © Lawrence Lustig – PDC 2020