Inschrijven PDC Q-School kan nog tot 18 januari

Spelers en speelsters die mee willen doen aan de PDC Q-School hebben nog tot maandag 18 januari 14:00 (Engelse tijd) de tijd om hun inschrijving te doen. De Q-School wordt van 7 tot en met 17 februari gehouden in Milton Keynes, Engeland en Niedernhausen, Duitsland.

Er is een nieuwe format om aan een Tour Card te komen een reeks met nieuwkomers die strijden voor een plek bij de tweede reeks waarin de spelers die afgelopen periode hun Tout Card hebben verloren mee gaan doen.

Voor de UK Q-School in Milton Keynes zijn al meer dan 400 inschrijvingen en daardoor wordt de eerste fase opgedeeld in twee groepen van elk 3 speeldagen.

De Europese Q-School die in Niedernhausen wordt gehouden telt al ruim 200 inschrijvingen en ook hier is de kans groot dat de eerste fase in twee sessies wordt gespeeld. Dit gebeurd wanneer het aantal inschrijvingen de 256 passeert.

De kosten voor inschrijven zijn £ 450,=  en dat is inclusief £ 50,= DRA-sanctiekosten. Inschrijven kan via het PDC Tournament Entry System.

Zij die zich nog nooit eerder hebben opgegeven voor een PDC-evenement moeten zich via dit systeem aanmelden voordat ze mee kunnen doen. Spelers die in 2019 of 2020 al eens hebben meegedaan aan een PDC-evenement kunnen deze oude inloggegevens gebruiken om zich aan te melden via deze link.

Mocht je niet meer mee willen doen aan de Q-School vanwege de verschuiving van de dagen waarop dit wordt gehouden dien je contact op te nemen met de PDC toernooi directeur Graham Fairhurst.

Zodra je inschrijving is bevestigd wordt, via het door jou opgegeven e-mailadres, door de PDPA contact met je opgenomen om jouw PDPA lidmaatschap te voltooien.

Wil je nog meer informatie over de PDC Q-School klik dan hier ( is in het Engels )