‘Scotty 2 Hotty’ Scott Waites ook dit jaar op Finder Darts Masters podium

Tweevoudig winnaar van de Lakeside World Pro en winnaar van de Zuiderduin Masters in 2011, Scott Waites, komt ook dit jaar in actie op het Finder Darts Masters podium.

‘Scotty 2 Hotty’ viel dit jaar net buiten de beste 16 van de Finder Darts Masters ranking en was daardoor niet direct geplaatst. Maar een speler die behoort tot de absolute wereldtop verdient een plaats op het wereldpodium van de Finder Darts Masters, daarom heeft de organisatie besloten om Scott Waites met een wildcard uit te nodigen voor deelname.

De lijst met namen van spelers en speelsters aan de Finder Darts Masters 2017 die tot nu toe bekend zijn kunt u teruglezen op www.findermasters.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie  over kaartverkoop  en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 8 t/m zondag 10 december plaatsvindt.