Canadees  Jeff Smith ontvangt wildcard voor Finder Darts Masters 2017

Opnieuw heeft de organisatie van de Finder Darts Masters  een wildcard uitgegeven. Dit keer was de Canadees Jeff Smith degene die de wildcard ontving.

Jeff Smith brak in 2015 definitief door. De Canadees bereikte verrassend de finale van de Lakeside World Pro die hij verloor van de Engelsman Scott Waites. Maar sinds die dag is de 41-jarige Canadees een geduchte tegenstander en hij zal op het Finder Darts Masters podium zeker op jacht gaan naar de titel.

Het deelnemersveld bij de heren is nu nagenoeg compleet, er zijn nog vier wildcards beschikbaar. De organisatie zal nog 3 wildcards uitgeven en ook de Nederlandse Darts Bond heeft een wildcard ter beschikking voor het toernooi, dat van 8 tot en met 10 december wordt gehouden in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

Meer informatie over het deelnemersveld van de Finder Darts Masters, kaartverkoop en hotelaanbiedingen vindt u op www.findermasters.nl