GSoD: Peter Wright walst over Stephen Bunting.

Peter Wright heeft zich vanavoond weten te plaatsen voor de kwartfinale van de Grand Slam of Darts. Wright had werkelijk geen kind aan Stephen Bunting, de eerste 5 legs gingen nog gelijk op maar daarna was het alleen nog maar Wright wat de klok sloeg. Wright mag het in de kwartfinale gaan opnamen tegen Glen Durrant.

Stephen Bunting (96.64) – Peter Wright (103.29) 4-10

Beide spelers blijven in evenwicht.
Wright en Bunting houden elkaar in de eerste 5 legs goed in evenwicht beide heren gaan de pauze in met een 3-2 voorsprong voor de nummer 2 van de wereld Peter wright.

Wright niet te stoppen.
Het lijkt na de pauze erop alsof Stephen Bunting nog het podium op moet komen. Want er is werkelijk niets te zien van Bunting, alles wat er gebeurt komt uit de handen van Peter Wright. Wright loopt dan ook uit van een 3-2 voorsprong naar een 8-2 voorsprong. Niets lijkt er dan ook nog in de weg te staan voor Wright.

Bunting sputterd nog even tegen.
Na de 2e pauze lijkt het erop dat Bunting weer is komen op dagen op het podium, want de eerste 2 legs na de break gaan naar Bunting waarin hij in de 12 leg een 9 darter mis bij triplle 19. hij maakt er met een 11 darter alsnog 8-4 van. Maar na die 2 legs is het ook gedaan met Bunting. Wright weet vervolgens gewoon leg 13 en 14 te pakken en zo naar de winst te gaan 10-4.

Foto: Patrick Krekels Fotografie