Anca Zijlstra en Yoeri Duijster winnen 3e NDB ranking van het seizoen 2017-2018.

Anca Zijlstra heeft deze middag de 3e NDB ranking op haar naam weten te schrijven bij de dames. Bij de heren ging de titel naar Yoeri Duijster.

Yoeri Duijster was dus de grote winnaar van de 3e NDB ranking in Deventer. Yoeri  wist in de finale Martijn Kleermaker met 2-0 in sets te verslaan.

Bij de dames ging de titel dus naar de Limburgse Anca Zijlstra die te sterk was in de finale voor Sharon Prins. Zijlstra wist de runner-up van de afgelopen World Cup in Japan te verslaan met de cijfers 4-2.

Bij de Paradarters mensen met een lichamelijke  beperking ging de titel naar Arie van de Rassel hij versloeg in de finale Ricardo Hermans met 3-1.

Ook bij de jeugd werd er weer gestreden om de titels. Bij de meisjes ging de titel naar Lerena Rietbergen die met 3-0 te sterk was voor Layla Brussel. Bij de aspiranten was het Sytze Terpstra die Martijn Saes simpel met 3-0 op zij wist te zetten.

Bij de junioren ging de titel naar Ricardo van der Vloed, Ricardo was in de finale te sterk voor Ramon Leferink het werd 4-1 in het voordeel dus van Ricardo van der Vloed.

Hieronder kunt u alle uitslagen sheets rustig op u gemak bekijken.

Heren A

Heren B

Dames

Meisjes

Meisjes verliezersronde

Aspiranten

Aspiranten verliezersronde

Junioren

Junioren verliezersronde

Paradarters

Paradarters verliezersronde