Loting Lakeside World Pro. Wie speelt tegen wie?

Weken wordt er al naar uitgekeken, de loting voor het Lakeside World Darts Championship 2018. Dit toernooi wordt gespeeld vanaf 6 januari 2018 tot en met 14 januari 2018 in de dartstempel van de de sport, the Lakeside Country Club in Frimley Green.

Maar morgen, woensdag 6 december gaat de kogel door de kerk want om 20:00 uur Nederlandse tijd wordt dan eindelijk de loting verricht.

Het wordt spannend voor de 6 Nederlandse heren en 3 Nederlandse dames die zich voor dit toernooi gekwalificeerd hebben.

Van de 6 heren zijn Wesley Harms, Willem Mandigers en Richard Veenstra de geplaatste heren. Zij zijn respectievelijk zevende, tiende en 11de  geplaatst. Verder doen mee Jeffrey Sparidaans, en Lakeside 2017 runner up Danny Noppert, Derk Telnekes die zich via de play offs plaatste en Chris Landman die in het deelnemersveld kwam dankzij de West European Qualifier ranking.

Bij de dames is Aileen de Graaf als tweede geplaatst en Sharon Prins als achtste. Anca Zijlstra plaatste zich via de BDO ranking en maken deel uit van een 16-tallig dames deelnemersveld.

De Engelse zender Channel 4s zal de loting te zien zijn op de website www.channel4.com/darts en op het op het BDO You Tube kanaal  www.youtube.co/bdodarts. Ook zal Channel 4 de negen dagen van de Lakeside World Pro 2018 uitzendingen van het toernooi verzorgen. Zodra er mee informatie over uitzendtijden beschikbaar is zullen wij u hierover berichten.

Uiteraard zal het resultaat van de loting al later die dag op onze website worden gepubliceerd.