Cody Harris wint voorronde partij en mag vanavond tegen Ian White op herhaling

Cody Harris heeft zich verzekerd van een plek in de 1e ronde, in zijn voorronde partij tegen Willard Bruguier wist hij zich te plaatsen door met 2-1 in sets te winnen.

Willard Bruguier (84.95) – Cody Harris (84.52)  1-2 (2-3,3-2,0-3)

Geen hoge gemiddeldes maar wel heerlijk kijkgenot.
De eerste set van deze vooronde partij is er toch wel een om van de smullen, het darts gemiddelde is niet heel hoog maar het kijkgenot deed er niet voor onder. Het was uiteindelijk Cody Harris die de eerste set wist te winnen met 3-2 in legs.

Bruguier vecht zich terug in de wedstrijd
Willard Bruguier kwam in de 2e set tot 2x toe op een dubbel en had dus de kans om gewoon op 2-0 in legs te komen. Maar hij faalde beide keren, Cody Harris maakte er gretig gebruik van en kwam op een comfortabele 2-0 voorsprong. Willard Bruguier wist in de 3e en 4e leg van set 2 wel meteen zijn dubbels te pakken, waardoor we een beslissende 5e leg in set 2 kregen. Die Willard Bruguier wist ook de 5e leg te pakken en zo de stand weer gelijk te trekken naar 1-1 in sets.

Cody Harris mag op herhaling later op de avond
In de 3e en beslissende set was het toch Cody Harris die uiteindelijk aan het langste eind trok. Harris maakte in de 3e set duidelijk het verschil. Waren beide heren in de voorgaande 2e sets nog aan elkaar gewaagd was er in set 3 niet meer van te zien. Cody Harris wist zijn tegenstander opzij te zetten met 3-0 in legs. Mede door deze overwinning zien we  Cody Harris later op de avond terug tegen Ian White.

Foto: Laurence Lustig PDC