Keegan Brown sensationeel langs The Machine James Wade.

Keegan Brown heeft voor een geweldige sensatie gezorgd door in de 1e ronde James Wade terug naar huis te sturen. wade liep vanaf de eerste pijl al meteen achter de feiten aan en wist dit ook niet meer te keren. Keegan Brown zien we dus terug in de 2e ronde.

James Wade (93.01) – Keegan Brown (95.63) 2-3 (0-3,3-2,2-3,3-1,1-3)

Keegan Brown met 124 finish in de eerste leg op oorlogspad
Keegan Brown had er zin in, hij wist meteen in de eerste leg van de wedstrijd een knappe finish te noteren van 124 (20, T18, Bullseye) De toon voor de wedstrijd leek gezet, want Keegan Brown leek wel op oorlogspad te zijn, hij pakte de eerste set en gunde James Wade geen enkele leg in deze eerste set 3-0.

The Machine back in town
James Wade komt sterk terug uit de pauze met een 110 (T20, 10, D20) finish laat ook hij van zich horen. The machine is gewoon weer back in town want met 3-2 in legs weet hij de stand gewoon weer op gelijke hoogte te zetten 1-1 in sets. Beide heren knalde op dat moment dik tegen de 100 gemiddeld aan.

James Wade Wankelt
De man uit Newport, Isle of Wight Keegan Brown liet zich niet van de wijs brengen door de man met heel veel ervaring James wade. Brown bleef gewoon rustig zijn eigen spel spelen. Het is die zelfde Brown die gewoon heel brutaal de 2e set weet te winnen door Wade te verslaan met 3-2 in legs in de 3e set.

James Wade grijpt zijn kansen.
De mannen kregen geen pauze meer en begonnen meteen aan set 4. Het is James wade die de eerste leg in set 4 weet te pakken, die zelfde Wade wist op dat moment dat het erop of eronder was. de eerste 3 legs gingen allen met de darts mee. het is James Wade die in leg 4 Brown weet te breken en zo ook de 4e set weet te winnen. Beide heren konden zich gaan opmaken voor een beslissende 5e set van een geweldige pot darts.

Keegan Brown weet te stunten
James Wade liep de hele wedstrijd achter de feiten aan en zo ook in set 5 was dit niet anders, Keegan Brown weet de 5e set te winnen met 3-1 in legs en weet zich zo definitief te plaatsen voor de 2e ronde van het wk. Voor Brown misschien wel de mooiste overwinning in zijn nog jonge carrière.

Foto: Laurence Lustig PDC