James Richardson veegt de vloer aan met Kim Huybrechts.

James Richardson heeft voor een geweldige sensatie gezorgd in zijn eerste ronde wedstrijd liet hij werkelijk geen spaan heel van Kim Huybrechts, hij vernederde de belg met 3-0 in sets. daarmee verliezen we weer een geplaatste speler dit wk.

Kim Huybrechts (86.52) – James Richardson (97.93) 0-3 (1-3,1-3,0-3)

Kim Huybrechts kijkt meteen tegen een achterstand aan
Niet Kim Huybrechts die men zou verwachten pakte de eerste set, nee het was de gevaarlijke outsider James Richardson die de eerste set wist te pakken. Richardson deed dat met de volle overtuiging 3-1 in legs. Huybrechts wist precies 1 dubbel te raken van de 9 kansen die hij kreeg daar in tegen was Richardson moordend op de dubbels met 3 uit 5 en ja dan win je gewoon simpel de set als men zo keihard de dubbels weet te vinden.

Kim Huybrechts kansloos in deze wedstrijd na 2 sets
James Richardson walst werkelijk over Huybrechts heen en eerlijk is eerlijk Huybrechts is gewoon na 2 sets compleet kansloos tegen een zeer sterk en degelijk spelende James Richardson. Huybrechts die een gemiddelde noteerde na 2 sets van 84.52 tegen 96.49 van Richardson. Tja en met zo groot gat is het niet meer dan logisch dat je ook in de 2e sets keihard onderuit gaat met 1-3.

Richardson is een zeer hoog tempo over Huybrechts heen
Met een geweldige 105 finish (19, T18, D16) was het James Richardson die op koers lag voor de eindzege in deze partij, er was werkelijk geen houden meer aan voor de Belg Kim Huybrechts. Richardson wist vervolgens ook de 2e leg in de 3e set te winnen en was zo nog meer 1 leg verwijderd van een geweldige sensatie. En die sensatie kwam binnen 1 minuut na de 2e leg winst, Richardson vernederd de belg compleet.