Premier League 2018 de samenstelling zal nog een hele klus gaan worden.

Het is tot op heden een heel verrassend wk mogen we na het einde van de eerste ronde toch wel zeggen. En als we dan eens vooruit gaan blikken op de Premier League zien we dat we nu al 4 spelers kwijt zijn die dit jaar nog gewoon in de Premier League speelde.

Als we eens het rijtje afgaan van spelers die afgelopen editie nog actief waren tijdens de Premier League zien we dat Dave Chisnall, Jelle Klaasen, Adrian Lewis, James Wade er al niet meer bij zijn tijdens dit WK.

Drie van de 4 spelers waren de afgelopen jaren vaste krachten in de Premier League Maar zullen nu toch echt moeten gaan vrezen voor hun plek.

Voor de komende editie in 2018 zal de samenstelling nog een hele klus gaan worden nu de boven genoemde namen allen gesneuveld zijn in de eerste ronde van dit WK. En dus lijkt het ons van zelf sprekend dat we toch wel een behoorlijk aantal verse krachten mogen gaan verwelkomen tijdens de Premier League van 2018.

Aan welke namen kunnen we dan alvast gaan denken is de vraag dan, nou wat dachten we van Daryl Gurney, Mensur Suljovic, Gerwyn Price, en Rob Cross Dan zitten we toch op vier namen die eigenlijk niet kunnen ontbreken op de Premier League.

het speculeren is in ieder geval al bij veel darts liefhebbers begonnen, want zoals elk jaar tijdens het wk komen de eventuele deelnemers voor de nieuwe editie weer voorbij. Wat we wel zeker weten is dat we het allemaal op 1 januari 2018 zullen gaan vernemen van de grote baas Barry Haen. Want dan zal hij bekend gaan maken wie de 10 gelukkige zijn.

Wij hebben ons alvast aan een lijstje gewaagd en voor ons zijn dit de 10 namen die wij denken dat het gaan doen tijdens de Premier League 2018.

1: Michael van Gerwen
2: Peter Wright
3: Gary Anderson
4: Raymond van Barneveld
5: Daryl Gurney
6: Mensur Suljovic
7: Gerwyn Price
8: Rob Cross
9: Simon Whitlock
10: Michael Smith