Sijmon Timmers stopt per 1 januari 2018, als bestuurslid van de World Darts Federation (WDF)

Beste dartsvrienden.

Langs deze weg wil ik laten weten dat ik met ingang van morgen, 1 januari 2018, stop als bestuurslid van de World Darts Federation (WDF). Een privéleven dat steeds meer glans krijgt en steeds grotere verantwoordelijkheden op het werk, maken dat ik mijn rol als Secretary General van de WDF niet meer ten volle kan vervullen. Je doet iets goed of je doet het niet; tijd om te stoppen dus.

Afgelopen twaalf jaar heb ik me met veel plezier ingezet voor de dartssport, daar waar mijn passie ligt. Geweldig om te zien welke ontwikkeling de sport nationaal en internationaal mee heeft gemaakt en nog steeds meemaakt. Mijn hoop is dat beide werelden, op wat voor manier dan ook, dichter bij elkaar komen. Om zo voor alle darters (jeugd, dames en heren, zowel recreatief als professioneel) de gelegenheid te bieden hun sport optimaal te kunnen beoefenen.

Het bestuur van de WDF is al op zoek naar een vervanger en zal daar hopelijk binnenkort over kunnen berichten.

Ik wens de WDF, de NDB en de dartssport alle goeds!

Sijmon Timmers

 

Foto: NDB Darts