Simon Whitlock zeer blij met terugkeer in de Premier League.

Voormalig Premier League. runner-up Simon Whitlock is zeer verheugd op zijn terugkeer in de Premier League 2018. Whitlock, die de finale van de Premier League in 2012 bereikte, verscheen voor het laatst in het 16 weken durende toernooi in 2014.

“Ik ben heel blij dat ik terug ben,” zei Whitlock op zijn eigen website, die momenteel negende staat in de Order of Merit.

“Ik wist dat ik een kans had, maar ik wist niet zeker of ik zou worden uitgenodigd omdat ik niet goed presteerde op het WK .

“Maar ik ben blij dat mijn vorm voor de rest van het afgelopen jaar voldoende was om een plekje te veroveren in de Premier League. Ik ben erg dankbaar dat ik een uitnodiging heb gekregen, en ik zal er niet alleen zijn voor spek en bonen. ”Ik heb al eens in de finale gestaan en ik geloof dat ik kan winnen.”

Deze editie van de Premier League word de eerste zonder Phil Taylor, die met pensioen ging na de nederlaag in de finale van het Wereldkampioenschap tegen Rob Cross op nieuwjaarsdag.

Whitlock voegde eraan toe: “Phil is een legende en heeft zoveel voor de sport gedaan. Ik wens hem een ​​prachtig pensioen. Hij verdient het en het zal zonder hem vreemd zijn. Hij heeft me verslagen in die finale, dus ik hoef me geen zorgen te maken dat hij me weer tegenhoudt mocht ik in die finale komen van de Premier League ! ‘

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *