Danny Noppert op indrukwekkende wijze door

Op indrukwekkende wijze heeft Danny Noppert zich weten te plaatsen voor de eerste ronde op Lakeside. Noppert die een paar zware dagen achter de rug heeft vanwege het overlijden van zijn moeder wist dat in zijn match tegen de Amerikaan Joe Chaney van zich af te spelen en met 3 sets de partij binnen te halen.

Danny was superieur, zeker op de scores. Dubbels waren niet altijd zijn vrienden en dat was bijna de oorzaak dat hij in de derde set een setpunt moest afstaan aan tegenstander Chaney.

De eerste set werd met 3-1 door Noppert gewonnen. Het ene punt in die set kreeg Chaney op zijn conto omdat Danny niet uit wist te komen. Set twee ging met 3-0 naar Noppert met een fraaie 126 finish voor 3-0

Ook in set 3 liep alles als een trein tot en met leg 2 maar in de derde leg mist Danny tops voor 3-0 en komt de Amerikaan naar 2-1 terug.  In leg vier mist Noppert dan 161 op de bull voor de set en ook nog eens dubbel 6 en wordt het 2-2. Maar in leg vijf na een eerste misser op tops gooit Danny in de herkansing met 1 dart tops voor een 3-2 eindstand in die set en een klinkende 3-0 overwinning.

Danny gooide ook het hoogste gemiddelde tot nu toe hij gooide 94.89  tegen Chaney  76.08

Foto © David Gill Media – 2018