Sharon Prins vrij eenvoudig naar de kwartfinale`s

Sharon Prins heeft zich weten te plaatsen voor de kwartfinale`s in het dames toernooi.Prins had weinig te duchten van haar Engelse tegenstandster Maria O`Brien, Prins wist de wedstrijd naar zich toe te trekken met 0-0 in sets.

Sharon Prins Netherlands (71,48) –  Maria O’Brien England  (70,86)  2-0 (3-1,3-2)

Prins grijpt haar kansen daar waar O`Brien verzuimde.
De tweede wedstrijd van de avond sessie was een wedstrijd in het dames toernooi tussen de Engelse Maria O`Brien en onze landgenoot Sharon Prins. O`Brien weet de openings-leg te winnen en kwam op een 1-0 voorsprong. Prins liet zien dat ze genoeg ervaring had op dit grote wereldpodium, zei wist de twee opvolgende legs naar zich toe te trekken en daarmee ook meteen Maria te breken 2-1. De debuterende O`brien kreeg in de vierde leg 4 pijlen om weer op gelijke hoogte te komen, maar zei miste alle 4 de kansen. Prins bedankte haar vriendelijk en wist zich via dubbel 11 te verzekeren va de winst in de eerste set.

Prins simpel naar de eindzege.
Maria O`Brien liets nog wel even zien dat ze zich niet zomaar gewonnen gaf in deze wedstrijd, maar kon toch niet voorkomen dat Prins uiteindelijk de tweede set wist te winnen met 3-2.