Dag 3 op Lakeside. Haalt Danny Noppert de tweede ronde?

Na de oranje gekleurde dag, gisteren op Lakeside, vandaag dag 3 van het BDO World Championship met in de laatste wedstrijd van de middagsessie het tweede optreden van Danny Noppert.

Danny die zaterdagavond op zeer indrukwekkende wijze de Amerikaan Joe Chaney klopte in een voorronde partij speelt vanmiddag tegen Welshman Richie Edwards die op het allerlaatste moment werd toegevoegd aan het toernooi omdat James Hurrell om gezondheidsredenen had afgezegd.

Gaat Noppert opnieuw schitteren en de tweede ronde halen? Het zal mooi zijn na de oranje avond  gisteren die toch een grijs randje kreeg door de uitschakeling van Jeffrey Sparidaans en Welsey Harms. Wel voor Nederlands succes zorgden Sharon Prins die, wel moeizaam, de Engelse Marie O’Brien klopte en Derk Telnekes die toch ook wel op indrukwekkende wijze landgenoot Chris Landman klopte voor een plek in de eerste ronde.

Er zijn weer twee sessies vandaag met de aantekening dat de middagsessie die om 13:30 uur begint maar 3 wedstrijden telt. De avondsessie die om 20:00 uur begint telt wel 4 wedstrijden met in de slotpartij Darryl Fitton die speelt tegen de via de voorronde doorgekomen Australiër Justin Thompson.

Voor de liefhebbers die de Engelse zenders wel kunnen ontvangen die kunnen vanmiddag inschakelen op Channel 4 en vanavond op BT Sport. Kijk je via het internet, ook vandaag is er een livestream verzorgt door de BDO de link vind je rechts op onze homepage.

De wedstrijden voor vandaag in de volgorde van spelen;

Heren best of 5 sets   Dames best of 3 sets    
           
  Middagsessie   Maandag 8 januari    
Pos Speler 1   Speler 2   score
Voorrd David Cameron – Can Michael Unterbuchner-Du
Voorrd Craig Caldwell – Aust Daniel Day – Eng
R1 Richie Edwards – Wal Danny Noppert – Ned
Heren best of 5 sets   Dames best of 3 sets    
           
  Avondsessie   Maandag 8 januari    
Pos Speler 1   Speler 2   score
R1 Andy Baetens – Bel Scott Baker – Eng
WR1 Trina Gulliver – Eng Vicky Pruim – Zwe
R1 Dean Reynolds – Wal Chris Harris – Wal
R1 Darryl Fitton – Eng Justin Thompson – Aust