Dean Reynolds klopt zijn landgenoot Chris Harris.

Dean Reynolds heeft in een niet al te beste wedstrijd zich toch weten te plaatsen voor de tweede ronde. In zijn eerste ronde partij wist hij zijn landgenoot Chris Harris te verslaan met 3-0 in sets. Voor Dean Reynolds zal het in de volgende ronde tegen Scott Waites toch echt een tandje beter moeten allemaal.

Dean ReynoldsWales (81,50) – Chris HarrisWales  (76,62) 3-1 (3-1,3-1,1-3,3-1)

Weinig problemen voor Reynolds.
Een wedstrijd tussen twee landgenoten uit Wales, op papier zou Harris geen gevaar mogen opleveren voor Dean Reynolds, dat gevaar kwam er in de eerste set dan ook niet. Reynolds pakte de eerste set simpel met 3-1 en lag zo al snel op koers.

Harris mist, Reynolds zegt dank u
Niet Reynolds maar Harris is de sterkste in set twee, maar toch weet hij hem niet te winnen. Dit komt meer omdat hij zijn kansen gewoonweg niet weet te benutten. Reynolds daar in tegen weet daar dankbaar gebruik van te maken en weet net als in de eerste set ook in de tweede set met 3-1 te winnen.

Chris Harris vecht zich terug.
Na het debacle in de tweede set is het toch Harris die zich knap heeft weten te herstellen van die tweede set. Greep die zijn kansen in de vorige set niet, nu was het Harris die dat juist wel deed en zich daarmee zelf een grote dienst bewees. Hij wist de derde set te winnen met 3-1, al was het niveau niet echt om naar uit te zien. Beide heren modderde maar wat aan en het werd echt werken voor elke darts.

Sterke set van Reynolds.
Eindelijk liet Dean Reynolds zien wat die echt kon, want dat hij darten kan dat wisten we al maar het ook daadwerkelijk laten zien, dat kwam er nog niet echt uit. Tot deze vierde set na dan, want opeens viel alles in de goede richting voor Reynolds en weet hij een zeer sterke set te spelen hij wint de set met 3-1 en plaatste zich zo voor de tweede ronde.

Foto © David Gill Media – 2018