Aileen de Graaf stopt de roze blik van Paula Jacklin en wint vrij eenvoudig.

Aileen de Graaf heeft zich vrij eenvoudig weten te plaatsen voor de kwartfinale`s van The Lakeside 2018. Paula Jacklin kon niet echt een vuist maken tegen de uit Bunschoten afkomstige Aileen de Graaf. De Nederlandse wist Jacklin uiteindelijk te verslaan met de cijfers 2-0 in sets.

Aileen De Graaf Netherlands  (72,73)- Paula Jacklin England  (62,23) 2-0  (3-0,3-0)

Na moeizaam begin is het Aileen die het voortouw neemt.
Beide dames begonnen zeer zwak aan de wedstrijd, het leek er wel op alsof ze nog moesten wennen aan het podium en dat terwijl beide dames genoeg ervaring hadden op het Lakeside Podium. Aileen de Graaf is uiteindelijk die de eerste leg weet te winnen maar oei oei wat ging het allemaal moeizaam. het moeizame begin maakte plaats voor het betere werk bij beide dames, maar toch was het wederom onze landgenoot die ook leg twee wist te winnen via dubbel 1. Als Aileen dan ook nog Paula Jacklin weet te breken gaat de eerste set met 3-0 naar Aileen de Graaf.

Jacklin geen kans tegen de Graaf.
De 60 jarige Paula jacklin had ook in de tweede set geen schijn van kans tegen de nummer 3 van de wereld bij de dames Aileen de Graaf. In deze tweede set was het verloop het zelfde als in de eerste set Aileen domineerde op alle front en wist de wedstrijd te beëindigen met 3-0 in de tweede set. Daarmee is Aileen de Graaf de tweede Nederlandse die in de kwartfinale`s staat. vanavond kan daar een derde bij komen als Anca Zijlstra weet te winnen van Anastasia Dobromyslova.