Willem Mandigers en Danny Noppert op jacht naar volgende ronde

Voor de heren start vandaag de tweede ronde van het Lakeside World Professional Darts Championship. En qua Nederlandse deelnemers gaan vandaag Willem Mandigers en Danny Noppert proberen de volgende ronde te halen.

Voor Willem Mandigers, die de openingsmatch van de avond speelt, kan dit toernooi al niet meer stuk want hij is voor het eerst al een ronde verder gekomen dan ooit op Lakeside. Danny Noppert die de laatste wedstrijd van de middagsessie speelt was runner up vorige editie en met wat hij tot nu toe heeft laten zien is de kans dat we Danny terug gaan zien in de finale alom aanwezig.

De heren spelen vandaag best of 7 sets, dus de eerste met 4 gewonnen sets gaat een ronde verder.

Zuiderbuur Andy Baetens opent om 13:30 uur de middagsessie tegen Engelsman Scott Mitchell en dan volgt de voorlaatste damespartij tussen de Engelse dames Lorraine Winstanley en Tricia Wright. Daarna is het ‘Noppert time’, hij treft de als tweede geplaatste Mark McGeeney uit Engeland.

Tegenstander van Willem Mandigers in de eerste partij van de avond is Welshman Wayne Warren die een sterke indruk maakte in zijn partij tegen Wesley Harms. Kan Mandigers de dartsveteraan uit Wales aan? We gaan er voor duimen.

Dan een Engels onderonsje tussen Darryl Fitton en titelverdediger Glen Durrant. Terugkijkend op de eerste match van Fitton mag dit geen probleem worden voor Durrant. Maar ja het is en blijft darts en als ze niet willen vallen kan het alle kanten op.

Dean Reynolds uit Wales sluit de avond af tegen Scott Waites ook dat kon wel eens een partij worden dit tot en met de laatste leg gespeeld wordt.

Voor de liefhebbers die de Engelse zenders wel kunnen ontvangen die kunnen vanmiddag inschakelen op Channel 4 en vanavond op BT Sport. Kijk je via het internet, ook vandaag is er een livestream verzorgt door de BDO de link vind je rechts op onze homepage. De middagwedstrijden beginnen om 13:30 uur Nederlandse tijd – ‘s avonds begint men om 20:00 uur

De wedstrijden voor vandaag in de volgorde van spelen;

Heren best of 7 sets   Dames best of 3 sets    
           
  Middagsessie   Woensdag 10 januari    
Pos Speler 1   Speler 2   score
R2 Andy Beatens – Bel Scott Mitchell – Eng
WR1 Lorraine Winstanley – Eng Tricia Wright – Eng
R2 Danny Noppert – Ned Mark McGeeney – Eng
Heren best of 7 sets   Dames best of 3 sets    
           
  Avondsessie   Woensdag 10 januari    
Pos Speler 1   Speler 2   score
R2 Willem Mandigers – Ned Wayne Warren – Wal
R2 Darryl Fitton – Eng Glen Durrant – Eng
R2 Dean Reynolds – Wal Scott Waites – Eng