Michael van Gerwen geeft Dartclinic aan James Wade en verpulverd hem met 111,78 gemiddeld

Michael van Gerwen heeft zich ten kosten van James Wade weten te plaatsen voor de halve finale waarin hij het vanavond moet gaan opnemen tegen Gary Anderson. Michael raasde als orkaan Elisabeth over James Wade heen die werkelijk toeschouwer was in zijn eigen wedstrijd.. MVG wist de wedstrijd te beëindigen met 10-2.

Michael van Gerwen – James Wade

Met 113,86 na een 5-0 koek koek.
Michael van Gerwen begon zijn wedstrijd tegen James Wade als een Storm met windkracht 10 op de schaal van richter. Michael weet zich via ee avarege van 113,86 na een 5-0 voorsprong te werken. James Wade stond erbij en keek erna zo konden we wel stellen, hij was letterlijk toeschouwer in de openings- fase van deze wedstrijd.

Dartclinic voor James Wade.
Tja wat moet je als journalist nu schrijven over een wedstrijd die geen wedstrijd is. Want onze landgenoot laat werkelijk geen spaan heel van James Wade en loopt heel simpel naar een 8-0 voorsprong uit.  Na 8 legs oprij was het dan eindelijk James wade die met zijn eerste leg op het scorebord verscheen en de stand op 8-1 zette. Wade wist er zelfs 8-2 van te maken door de 10e leg ook te winnen.

Beide heren kwamen na de 2e onderbreking weer het podium op voor het vervolg van de wedstrijd. Maar lang duurde het niet dat ze op het podium stonden, want MVG weet gewoon de 11 en 12e leg te winnen en zo ook de wedstrijd met 10-2. Door deze overwinning mag Michael van Gerwen het vanavond gaan opnemen tegen Gary Anderson en dat belooft een spektakel te worden.