Wouter Vaes 2e tijdens de Roemenië Classic, Deta Hedman wint bij de dames.

Wouter Vaes heeft afgelopen weekend de finale bereikt van de Roemenië Classic 2018. Bij de dames was het wederom Deta Hedman die de finale wist te behalen.

Voor Wouter Vaes verliep de finale niet zoals die graaf had gezien, hij verloor na een voorsprong van 5-3 van Daniel Day met de cijfers 5-6. Ondanks deze nederlaag kan Wouter Vaes toch terug kijken op een goed toernooi.

Bij de dames ging de titel naar niemand minder dan Deta Hedman, zei wist in de finale Renata Slowikowska te verslaan met een dikke white wash 5-0. Voor Hedman was het al weer de zoveelste titel die zei wist binnen te halen in haar nu al zeer imposante carrière.

Roemenie open 2018.
Afgelopen weekend stond naast de Classic ook het Roemunie open op het programma, hier zagen we helaas geen Nederlandse inbreng in de finale`s.

Bij de heren ging de titel naar oud gediende Martin Phillips, hij wist Gary Thompson te verslaan in de finale met 6-0. Bij de dames ging de titel naar Karolina Podgorska zei was de sterkste in de finale over Jullie Thompson.