Derde overwinning op rij voor Smith

Voor de derde keer op rij heeft Michael Smith een wedstrijd in de Premier League gewonnen. Dit keer was Mensur Suljovic degene die het onderspit delven moest.

Suljovic die de partij begon kreeg direct al een breek tegen en Smith maakte 2-0 met de darts waarmee er een gaatje geslagen was. De Oostenrijker is echter niet verslagen voordat de laatste dubbel gevonden is en zo kwam Mensur na behoud van zijn eigen leg met een break in leg 4 terug naar 2-2.

Een breek die hij niet verzilveren kon want Michael Smith brak met een 116 finish direct terug en pakte ook leg 6 die hij begon voor 4-2.

In leg 7 mist Suljovic een 127 finish op tops en wordt dan opnieuw gebroken met een 28 finish voor 5-2. Leg 8 weet Michael ook te houden door 91 met 2 pijlen uit te gooien en is dan in ieder geval al verzekerd van een punt.

Met een sterke negende leg van Smith staat hij na 9 pijlen op 81 maar mist dubbel 7 voor de match. Suljovic krijgt helaas 49 niet uit en beslist Michael Smth met 2 pijlen voor 14 de match  7-2

Gemiddelden Suljovic  91.15  –  Smith  94.80