Michael wil vanavond verlies van vorige week even rechtzetten

‘Ik weet dat ik niet iedere wedstrijd van de Premier League zal winnen’ zei Michael van Gerwen in een interview, ‘Dat is bijna onmogelijk, maar dat neemt niet weg dat ik vanavond zal proberen het verlies van vorige week even wil rechtzetten’.

En dat moet hij dan doen in de vierde wedstrijd van Premier League speelweek 3 in Newcastle. Tegenstander is Gary Anderson die niet zoals Michael 1 partij heeft gewonnen en 1 verloren.

Mensur Suljovic die vorige week nog werd geklopt door Raymond van Barneveld opent de avond in Newcastle tegen Michael Smith die een geweldige start heeft in deze competitie met 2 gewonnen wedstrijden. Wordt Mensur zijn derde slachtoffer?

In de tweede partij Daryl Gurney tegen Gerwyn Price. Beiden verloren vorige week in Cardiff en hebben ook alle twee een partij gelijk gespeeld. Wordt het een tweede gelijke spel of wint één van de twee straks zijn eerste wedstrijd?

Dan Peter Wright tegen Rob Cross, de nummer 1 in de stand van de Premier League 2018 tegen de lantaarndrager. Cross die afgelopen weekend tijdens de UK Open Qualifier liet zien weer op de weg terug te zijn kon weleens zijn eerste overwinning gaan halen vanavond of komt Peter Wright net zoals tegen Michael van Gerwen vorige week weer als een duveltje uit het doosje?

Raymond van Barneveld sluit ook in Newcastle de avond af tegen Simon Whitlock. Twee spelers die aardig in goede vorm steken en elkaar misschien wel in evenwicht gaan houden.

De indeling van speelweek 3

Speelweek:  03 Newcastle

1 Mensur Suljovic – Michael Smith
2 Daryl Gurney – Gerwyn Price
3 Peter Wright – Rob Cross
4 Gary Anderson – Michael van Gerwen
5 Simon Whitlock – Raymond van Barneveld