Rob Cross pakt zijn eerste punten in Premier League

De eerste 2 punten in de Premier League zijn binnen voor Rob Cross die in de voorgaande twee speelweken nog een nederlaag moest incasseren.

Rob Cross speelde in de derde wedstrijd van de avond tegen Peter Wright die vorige week nog Michael van Gerwen wist te verslaan. Deze wedstrijd liep het echter anders voor Wright die al in de eerste leg werd gebroken door Cross. Met de darts maakte Cross 2-0 en brak Wright opnieuw in leg 3 voor een riante 3-0 voorsprong.

Vanaf leg vier was de scherpte er een beetje af bij Cross die wordt terug gebroken in die leg en dan Wright met de darts in leg 6 3-2 ziet maken. Peter krijgt dan 170 niet uit voor 3-3 en komt 4-2 achter. Het wordt 4-3 in de zevende leg en bijna was het 4-4 maar Wright krijgt 64 niet uit en gooit Cross 8 uit met 3 pijlen voor 5-3.

In de negende leg verzekerd Cross zich dan van zijn eerste punt in de Premier League door 6-3 te scoren en mist dan 2 matchdarts in de 10de leg en komt Wright met een breek terug naar 4-6.

Helaas kan Wright dan zijn eigen leg niet houden als hij 18 niet uitkrijgt en Cross de leg afsnoept voor een 4-7 eindstand.

Gemiddelden Wright  102.32  – Cross 98.46