Mensur Suljovic zeer indrukwekkend langs Gerwyn Price, en eindelijk van de hatelijke 0 af.

Mensur Suljovic heeft deze avond wederom laten zien waarom hij thuis hoort in de Premier league 2018. In zijn wedstrijd tegen een andere debutant Gerwyn Price liet hij werkelijk geen spaan over van The Iceman. Suljovic wist de wedstrijd te beëindigen met een gemiddelde van 106.53, mede daardoor is Mensur Suljovic is eindelijk van de hatelijke 0 af.

Gerwyn Price (90,87) -Mensur Suljovic (106.53) 3-7

Suljovic als een raket van start
De tweede wedstrijd van de avond ging tussen 2 debutanten binnen de Premier league. Het is Suljovic die meteen in de openingsfase van de wedstrijd met 2-0 voor komt. Price wist vervolgens de derde leg te winnen maar daarna was het de Mensur Suljovic One man Show. Suljovic loopt in no-time uit naar een 5-1 voorsprong en leek Price op dat moment helemaal te slopen.

Mensur Suljovic met dik boven de 100 gemiddeld naar de zege
Prica mocht van Suljovic de zevende leg nog winnen maar daarna nam The Gentle de controle gewoon weer over van Gerwym Price. Suljovic wist vervolgens gewoon weer de 8e leg te winnen en zo de voorsprong uit te breiden naar 6-2, voor Price leek er deze avond geen eer te behalen want het is gewoon Mensur die de wedstrijd wint met 7-3 en een average van 106-52.