Extra premier league avond Rotterdam wederom snel uitverkocht in 10 minuten.

De extra Premier League avond in Rotterdam is wederom snel uitverkocht, Net als de eerste Premier League avond in Rotterdam op 19 april is nu ook de extra avond op 18 april in Ahoy binnen 10 minuten uitverkocht! daarmee geeft de Nederlandse darts fan wederom aan hoe verknocht men is aan darts in Nederland.

De PDC laat hiermee zelf ook zien dat Rotterdam inderdaad de juiste speellocatie is voor de afgelaste speelronde in exeter. Eerder zagen we al dat de reguliere speelronde in Rotterdam in een record tijd was uitverkocht,

De vraag was destijds zou Nederland een 2e Premier league avond ook zo snel uitverkocht krijgen, het antwoord heeft de Nederlandse darts fan bij deze dus duidelijk beantwoord met een dikke JA.

Het is tevens ook een duidelijk signaal aan de PDC dat ze veel vaker met toernooien naar Nederland moeten komen. Dit jaar heeft de PDC 3 events neergezet in Nederland met speelsteden als Maastricht Zwolle en Rotterdam. mede door het wegvallen van exeter kwam daar dus een 4e event bij een extra Premier league avondje in Rotterdam.