Nieuwe speellocaties voor Grand Slam of Darts en Champions League of Darts

De PDC heeft dinsdagochtend bekend gemaakt dat er voor The Grand Slam of Darts en The Champions League of Darts nieuwe speel locaties zijn gevonden.

De Grand slam of Darts die voorheen gespeeld werd in Wolverhampton in Civic Hall  zal verplaatst worden naar de zelfde stad alleen in een andere speelhal namelijk in het Aldersley Leisure Village.

Aanleiding van deze speellocatie verplaatsing is dat de Civic Hall namelijk flink word gerenoveerd voor een kleine slordige £ 38 miljoen pond.  Na gesprekken tussen The City of Wolverhampton Council en de PDC kan nu worden bevestigd dat het evenement in de buurt zal blijven, met het Aldersley Leisure Village als gastheer voor het toernooi van 10 tot 18 november 2018.

De Champions League of Darts zal worden verplaatst van Cardiff naar Brighton. Omdat de Premier League dit jaar Berlijn had aangedaan was het avondje Brighton komen te vervallen. Maar om de darts fans toch weer hun avondje darts terug te geven is er voor gekozen dat de Champions League of Darts van 22-23 september dus te zien zal zijn in Brighton.