Er kunnen vanavond belangrijke verschuivingen plaatsvinden

Speelweek 8 van de Premier League wordt vanavond afgewerkt in Belfast Noord Ierland. Een avond waar mogelijk wel eens een belangrijke verschuiving kan plaats vinden.

Want volgende week is de laatste speelweek van del 1 van dit evenement en zullen er aan het eind van deze avond 2 spelers het veld moeten ruimen.

En de onderlinge verschillen op plaats 9 en 10, tussen Mensur Suljovic en Peter Wright, zijn qua gewonnen wedstrijdpunten nihil, alleen het leg verschil is nu in het voordeel van Suljovic.

Maar de vorm is terug bij Peter Wright, dat hebben we afgelopen weekend wel in Leverkusen kunnen zien en als we dit afwegen tegen de match die Peter Wright vanavond speelt met Simon Whitlock als tegenstander en die van Mensur die Gary Anderson treft, is de kans dat die twee van plaats gaan wisselen erg groot.

Ook vanavond een Nederlands onderonsje tussen Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen. Altijd een wedstrijd om naar uit te kijken omdat Michael aan Raymond toch altijd een lastige tegenstander heeft.

Gerwyn Price laatste in deze competitie treft nummer 2 op de ranglijst Michael Smith en die is torenhoog favoriet voor de overwinning.

En dan zijn er nog Rob Cross en Daryl Gurney die elkaar in de vierde wedstrijd van de avond treffen. Cross derde kan bij verlies tegen Gurney misschien zakken naar plaats 4 waar Raymond staat maar dan moet Raymond wel met ruime cijfers winnen van Michael.

Mocht Gurney ruim verliezen van Cross en Suljovic winnen van Wright dan ruilen die van plaats.

Er staat dus het nodige op het spel op de voorlaatste avond van deel 1 van de Premier League

De indeling voor vanavond:

Speelweek:  08   Belfast    
Pos Speler 1   Speler 2   score
1 Mensur Suljovic Gary Anderson
2 Michael Smith Gerwyn Price
3 Raymond van Barneveld Michael van Gerwen
4 Daryl Gurney Rob Cross
5 Simon Whitlock Peter Wright