Peter Wright na Come-Back gelijkspel tegen Simon Whitlock.

Peter Wright heeft na een achterstand van 3-6 alsnog een gelijkspel eruit weten te slepen tegen Simon Whitlock waardoor die zich zelf in leven heeft gehouden in de Premier League 2018.

Simon Whitlock  (98.2) – Peter Wright (99.7)  6-6

Whitlock forceert de 1e break
Beide heren wisten hun openings-leg te winnen waardoor we een 1-1 stand kregen op het scorebord. Ook na vier gespeelde legs bleven beide heren nog zeer stabiel in hun eigen legs en gaven ze weinig cadeau nog. Maar in de e leg gaat het dan toch mis voor Peter Wright, hij met lijdzaam toezien hoe Simon Whitlock hem breekt en zo op een 4-2 voorsprong komt.

Simon Whitlock op weg naar winst
Peter Wright toont veerkracht door in de 7e leg meteen terug te breken. maar als al zo vaak dit jaar kan Wright het niet vast houden en moet hij wederom in de 8e leg zijn eigen leg afgeven aan Whitlock die op een 5-3 voorsprong weet te komen. Als Whitlock dan ook nog zijn eigen leg weet te behouden is het 6-3 en is het punt voor Whitlock binnen.

Peter Wright terug na Come-Back
Daar waar niemand nog een stuiver gaf voor Peter Wright was het de schot die daar toch even helemaal anders over dacht. Want het is die zelfde Wright die van een 3-6 achterstand zich knap  weet terug te vechten naar een 6-6 gelijkspel.