Wordt het dag met je handje voor Suljovic of Wright

Vanavond de laatste speeldag in de eerste ronde van de Premier League 2018, Judgement Night. Voor wie wordt het na Gerwyn Price,die nu al weet niet meer terug te keren in de tweede ronde, ook dag met je handje? Wordt dit Mensur Suljovic pf wordt dit Peter Wright?

Met 1 punt verschil staan deze twee op respectievelijk de 9de en 8ste plaats op de ranglijst en mochten ze allebei winnen, gelijk spelen of verliezen dan veranderd er niets aan deze stand. Eigenlijk is het alleen voor Mensur zaak dat hij vanavond wint en dan moet duimen draaien en bidden dat Peter Wright die na hem speelt de match verliest.

Op papier heeft Peter Wright de allerbeste papieren, niet alleen omdat hij voor staat, ook omdat Mensur in de voorlaatste partij van de avond tegen Michael van Gerwen speelt die eerste staat. Eigenlijk hangen er dus nu al donkere wolken boven het hoofd van de Oostenrijker. Peter Wright speelt tegen Daryl Gurney en met in gedachte nog afgelopen weekend in München geven we Peter Wright hier toch de meeste kans op een overwinning.

Maar het is en blijft darts en bij dit spelletje kan het soms raar lopen. Spannend dus vanavond.

Voor de overige 8 spelers is doorspelen dus al zeker. Er kan zo hier en daar nog van plaats gewisseld worden maar dat doet nu nog niet ter zake.  Hieronder de indeling van vanavond en de huidige stand.

Judgement Night   Liverpool    
Pos  Player   Player    score
1 Simon Whitlock Gerwyn Price
2 Raymond van Barneveld Michael Smith
3 Gary Anderson Rob Cross
4 Mensur Suljovic Michael van Gerwen
5 Daryl Gurney Peter Wright

 

De stand:

Unibet Premier League