Nederlandse Darts Bond heeft nieuw bestuur

De Bijzondere Algemene Ledenvergadering op 8 april jl. heeft zowel een nieuw bestuur als adviescommissie benoemd. Voor deze vergadering waren alle aangesloten lidorganisaties uitgenodigd, de volgende waren aanwezig: DORA, WBDF, DBMN, RDB, DVO, DVS, DBA, DONHN, DVK, FDB, BDC, PDB, KDO, DOT, en RDO.
Frances van Kooten (DBMN) is benoemd tot voorzitter, Theo van Hezik (BDC) en Ingko Mulders (DVO) als bestuursleden. Tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering zal voorgesteld worden om Theo te benoemen tot penningmeester en Ingko als secretaris. De benoemde adviescommissie bestaat uit Harriette van de Wakker (KDO), Patrick Stolk (RDO) en Wilco van Luttikhuizen (DVS). Tijdens de BALV zijn de notulen vastgesteld van de BALV op 3 maart jl. Deze notulen worden later deze week gepubliceerd onder de officiële stukken (klik hier) op onze website.

Dit nieuwe bestuur gaat in samenwerking met de adviescommissie onder andere aan de slag om voor de langere termijn nieuwe bestuursleden te werven en hen te voorzien van een uitgebreid advies. Het complete voorstel van de commissie, inclusief richtlijnen voor de adviescommissie en de opdracht aan het bestuur kunt u hier vinden.

Het bestuur zal samen met de adviescommissie en het bondskantoor de lidorganisaties, vrijwilligers en leden in de komende periode zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Er is reeds een brief aan de BDO, WDF en alle aangesloten landen verstuurd (klik hier) om ook hen te informeren.

Bron: website Nederlandse Darts Bond