Daryl Gurney vandaag te sterk voor van Barneveld

Geen goede start voor Raymond van Barneveld op de avond dat hij tweemaal in actie komt. Hij verloor met 7-3 van Daryl Gurney die vandaag duidelijk te sterk was.

Voor de wedstrijd was er een indrukwekkende eerbetoon aan de vorige week overleden Eric Bristow. Alle spelers plus een aantal oud gedienden waaronder Bobby George kwamen op het podium en applaudisseerden enkele minuten ter nagedachtenis aan één van de legendes van de sport.

Daarna begon Raymond de match tegen Gurney die Raymond gelijk al brak in leg 1. De leg erna brak Raymond met een geweldige 158 finish terug  en kon daarna zijn leg houden na een misser op de bull van Gurney voor weer een breek terug.

Gurney houdt dan leg vier en breekt Raymond dan in leg 5 met een 11 darter en komt 3-2 voor. Gurney houdt dan zijn eigen leg en breekt Raymond in leg 7 opnieuw met een 121 finish.

Leg 8 gaat weer met de darts en is het gaatje 4 punten in het voordeel van Gurney die zich dan al verzekerd weet van een punt. In leg 9 pakt Raymond dan nog een punt maar in leg 10 waarin beiden een 180 scoren, de vijfde voor Gurney en de tweede voor Raymond, vindt Gurney met 1 pijl dubbel 16 voor de match.

Gemiddelden Raymond  94.16  – Gurney  102.76