Wordt Premier League week 14 een formaliteit of stijgt de spanning

In Birmingham wordt vanavond de 14de speelweek van de Unibet Premier League gespeeld. Wordt deze avond een formaliteit of wordt de spanning opgevoerd voor volgende week als de allerlaatste ronde wordt gespeeld voor de play offs.

Een formaliteit wordt het als Gary Anderson vanavond in de vierde en laatste match van de avond onze landgenoot Raymond van Barneveld klopt. Anderson kan dan niet meer worden ingehaald door Daryl Gurney die twee wedstrijden achter elkaar moet winnen en moet hopen dat Anderson er twee op rij verliest.

Vanavond dus van Raymond en volgende week van Michael van Gerwen en als Gurney vanavond dan wint van Michael Smith en volgende week van Peter Wright dan valt Anderson uit de top vier.

Zo niet dan is vanavond de top vier voor de play offs bekend, van Gerwen, Smith, Cross en Anderson.

Voor Peter Wrigh, Simon Whitlock en Raymond van Barneveld staat nu al vast dat zij geen play offs meer gaan halen maar zullen zeker vechten voor de eer.

De klapper van de avond is match 2 tussen Rob Cross en Michael van Gerwen. Deze twee  kemphanen zullen zeker voor de volle winst gaan en beloofd een mooie wedstrijd te worden.

De indeling voor vanavond;

Speelweek:  13    Birmingham    
Pos Speler 1   Speler 2   score
1 Peter Wright Simon Whitlock
2 Rob Cross Michael van Gerwen
3 Daryl Gurney Michael Smith
4 Gary Anderson Raymond van Barneveld