Over en uit voor Daryl Gurney , wederom gelijkspel in Aberdeen

Het is over en uit voor Daryl Gurney voor de Premier League van 2018 ondanks een gelijkspel tegen Peter Wright . Gurney stond voor de zware taak met minimaal 5 legs verschil af te rekenen met Peter Wright om nog enige hoop te houden op de grote finale volgende week ik Londen . Daryl begon goed aan de partij en brak direct Wright , ook de volgende eigen leg wist hij te behouden .

Op dat moment lag hij op koers . De derde leg pakte Wright met een 73 finish, de leg daarop wist Gurney te behouden . De 5e leg ging naar Peter Wright , vanaf dit moment mocht Gurney geen leg meer verliezen om nog zicht te houden op een vervolg in de Premier League . De zesde en eigen leg hield hij vast en ook de 7e leg pakte hij met een 81 finish op de bulls eye .

Daarna was het afgelopen , de 8e leg wist Wright te behouden waardoor het sprookje voor Gurney uit was . Er leek wat geknakt te zijn bij Daryl want ook de volgende leg ging verloren . Nog 1 leg kon hij het opbrengen de 10 leg hield hij vast . Daarna was het gedaan en leg 11 en 12 gingen naar Peter Wright .

Hiermee is Gary Anderson geplaatst voor de finale in Londen .

Gemiddelde Peter Wright 98,11 en 31 % op de dubbels – Gemiddelde Daryl Gurney 88,05 en 37 % op de dubbels