Update Dutch Darts Masters: Jermaine Wattimena naar de 2e ronde.

De eerste 4 wedstrijden van de Dutch Darts Masters zitten er ondertussen op en waarbij we 1 Nederlander in actie zagen zagen namelijk Jermaine Wattimena.

Jermaine Wattimena (90.76) – Adam Huckvale (80.47)  6-3

Jermaine duidelijk de sterkste na 4 legs
Het is Jermaine die de eerste leg van de partij naar zich toe weet te trekken en zo de eerste break weet te maken. In zijn eigen leg is het wederom Wattimena die te sterk is voor zijn tegenstander en simpel via dubbel 3 naar een 2-0 voorsprong wist te lopen. de derde leg is het dan eindelijk de Engelsman Adam Huckvale die een leg weet te te pakken en de tussen stand terug wist te brengen naar 1-2. In de 4e leg is het duidelijk Wattimena die van zich laat horen.\Adam kreeg werkelijk geen enkele kans en bleef achter met dik 218 punten op het scorebord en een 1-3 achterstand voor Adam Huckvale.

Jermaine simpel naar de zege
Wattimena kende in het verloop van de wedstrijd weinig problemen met Adam Huckvale, Wattimena wist uiteindelijk de wedstrijd te winnen met de cijfers van 6-3 en zich zo te plaatsen voor de 2e ronde waar hij morgen mag gaan uitkomen tegen Joe Cullen.
Verder zagen we dat James Richardson niet al te veel moeite kende met de Ier Jason Cullen, beide heren gingen de eerste 4 legs gelijk op 2-2 maar daarna was het toch Richardsen die het verschil wist te maken en zo de wedstrijd naar zich toe wist te trekken met de cijfers 6-4.

Dan de Spanjaard Toni Alcinas die  aangemoedigd werd door Cristo Reyes zag een voorsprong van 5-4 voor de zon verdwijnen. de Duitser Dragutin Horvat wist de partij knap naar zich toe te trekken door de Spanjaard met 6-5 naar huis te sturen.

Een andere Duitser Michael Rosenauer wist zich niet te plaatsen voor de 2e ronde hij moest zijn meerdere erkennen in de Engelsman Rayn Joyce het werd 5-6 in het voordeel van de man uit Engeland.