Laatste editie Finder Darts Masters in december 2018

In het weekeinde van 7 tot en met 9 december wordt in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee de laatste Finder Darts Masters gehouden. Na 4 jaar naamgever te zijn geweest van de Masters stopt Finder Relais Nederland BV eind dit jaar als hoofdsponsor van het langstlopende wereldtop dartstoernooi van Nederland.

Finder maakte in 2004 kennis met de dartssport en een jaar later begon dit bedrijf met sponsoren van Martin Adams, een van de bekendste en grootste spelers van deze sport. Inmiddels sponsort het bedrijf ook Trina Gulliver, Wesley Harms en Aileen de Graaf.

Productseries van het bedrijf toonden overeenkomsten met het dartbord en daarom, samen met topdarter Martin Adams, vormde dit een prima aanvulling op de vele vakbeurzen waar Finder aan heeft deelgenomen.

In 2007 maakte Finder kennis met de organisatoren  van de Zuiderduin Darts Masters, waarmee het plaatje voor het bedrijf compleet werd. Martin Eijsink, algemeen directeur van Finder: Als subsponsor meedoen aan het zeer hoogstaande en meest luxe dartstoernooi van de wereld, waar alle spelers die daar ten tonele verschijnen zich op basis van hun prestaties gedurende het gehele jaar geplaatst hebben. Iets wat voor ons een klasse toernooi was en nog steeds is.

Dit toernooi is voor ons al die jaren de plaats geweest om onze klanten als VIP uit te nodigen en hen een dartstoernooi mee te laten maken wat zij als super uniek en hoogstaand ervaren. Zowel klanten als medewerkers hebben daar in de VIP-lounge de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken, gesprekken te voeren met spelers, foto’s te maken enz. Een ontspannen ambiance en interessant en leuk om mee te maken. Na het einde van ieder toernooi was er direct al een wachtlijst voor enthousiaste klanten die gehoord hadden van dit toernooi en dit ook mee wilden maken.

In 2015 werd een volgende stap gezet, Finder werd hoofdsponsor van het toernooi. Dit omdat ook onze collega’s in het buitenland zeer enthousiast waren om hun klanten mee te nemen naar de Finder Darts Masters in Egmond aan Zee. Met de rol van hoofdsponsor hebben we op en rond het podium een andere “look” laten ontstaan. Met name door de 3D-Globe, ontworpen en gemaakt door Bart Ontwerp Studio (BOS), die de absolute eyecatcher is geworden van de Finder Darts Masters.

Ook kregen we door dit hoofdsponsorschap de kans om samen met de Italian Darts Federation het Finder Grand Masters toernooi op te zetten, dit toernooi heeft inmiddels al veel aanzien in Italië.

Maar nu is het tijd voor Finder Relais Nederland BV om het stokje door te geven en een nieuwe hoofdsponsor de kans te geven zich via dit toernooi te presenteren. Martin Eijsink, geeft de nieuwe hoofdsponsor de volgende tip mee; “Als je wilt gaan voor een uniek evenement, waarbij het gaat om de sportieve prestatie, en je wilt zakelijke relaties ontvangen op een toplocatie om van heel dichtbij de dartssport te beleven, dan is dit een geweldige kans met een enorme impact naar je klanten en een boost voor je naamsbekendheid. Het is een zeer professioneel en zeer goed georganiseerd toernooi, waarbij je met plezier je klanten ontvangt. Wij zullen het toernooi de  komende jaren ook zeker blijven bezoeken.”