Sharon Prins vult vrijgekomen plek Finder Darts Masters damestoernooi in

Het deelnemersveld van het damestoernooi wordt aangevuld met een derde speelster, Sharon Prins. Zij vult de vrijgekomen plek bij het damestoernooi in. Deze plek is ontstaan door het feit dat de winnares van het damestoernooi 2017, Aileen de Graaf al zeker was van deelname. Dit jaar eindigde Aileen ook als tweede op de damesranking en is daarmee conform de Finder Darts Masters regels als tweede geplaatst voor het aankomende toernooi.

Sharon eindigde dit seizoen als derde op de Finder Darts Masters ranking. Gezien haar resultaten hoort zij, als één van de beste dames van de wereld, thuis op het wereldpodium van de Finder Darts Masters in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Sharon is door de organisatie op grond van deze gegevens uitgenodigd voor deelname aan het toernooi dat wordt gehouden van vrijdag 7 tot en met zondag 9 december.

Meer informatie over de Finder Darts Masters, kaartverkoop en hotelarrangementen vindt u op www.findermasters.nl