Vol verwachting klopt ons hart

Inderdaad, vol verwachting klopt ons hart na weken van onbeantwoorde vragen moeten deze dan  vanmiddag dan eindelijk worden beantwoord. Want het nieuwe bestuur van de British Darts Organization heeft aangekondigd vanmiddag de tip van de sluier op te lichten.

Op hun website laat het bestuur weten dat er vanmiddag, woensdag 12 september een nieuwe BDO website wordt gelanceerd, een project dat al maanden op de plank gelegen heeft en door het nieuwe bestuur snel is gerealiseerd. En op die nieuwe website staat ook de toernooiagenda voor 2019 met op deze agenda de data voor de World professional Darts Championships.

En dat laatste was laatste tijd het gesprek van de dag omdat er nergens ook maar iets over was te vinden en men afvroeg of er überhaupt nog wel een toernooi zou komen.

Door de overzetting naar de nieuwe site zal de oude site vanmiddag enige tijd uit de lucht zijn maar als deze weer online is kun je daar vanaf dat moment voortdurend op de hoogte worden gehouden met nieuwe inhoud, informatie, nieuws en aankondigingen, om zowel spelers als fans op de hoogte te houden en te helpen up-to-date te blijven en de voortgang van de BDO-tour en het BICC-systeem te volgen.