Bridlington staat 5 dagen bol van darts

Vanaf vandaag tot en met zondag 7 oktober staat de Engelse badplaats Bridlington bol van darts op hoog niveau. Op het programma de komende dagen staan de BDO World Pro play offs, de Winmau World Masters en het BDO World Youth Championship play off toernooi.

Vanuit alle hoeken van de wereld zijn honderden darters neergestreken in deze plaats om een gooi te doen naar een plek op het Lakeside podium ( voor alsnog gaan we hiervan uit ) en de prestigieuze titel Winmau World Champion.

Vandaag de play off toernooien voor de World Pro en World Youth Championship waaraan ruim 30 Nederlanders deelnemen in het World Pro play off toernooi en bijna Nederlandse 20 jeugdspelers een kansje wagen zich te plaatsen voor de BDO jeugd wereldkampioenschap finale.

Onder de deelnemers aan het World Professional Darts Championship play off toernooi ook de winnaars van onze Road to the Winmau ranking finale, Theo de Jong en Aletta Wajer die we natuurlijk heel veel succes wensen.

Het wordt een lange dag in the Royal Spa te Bridlington met een heren toernooi, dames toernooi en jeugdtoernooi

Gedurende de dag wordt het verloop van het toernooi vanuit Engeland bijgewerkt en gepubliceerd op de website van de BDO hieronder de links naar de 3 toernooien zodat je op de hoogte kunt blijven

HERENTOERNOOI >> 

DAMESTOERNOOI >>

JEUGDTOERNOOI >>