Finder Darts Masters organisatie geeft wildcard aan ‘the Hammer’

De organisatoren van de Finder Darts Masters hebben besloten aan  Andy Hamilton een wildcard te geven voor deelname aan het toernooi  dat begin december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin,  Egmond aan Zee.

Het wordt het debuut voor ‘the Hammer’, die begin april dit jaar besloot om weer deel te nemen aan toernooien die deel uit maken van de BDO en Finder Darts Masters ranking. Hij heeft zich in een half jaar opgewerkt naar de top 25 van deze ranking  en kwalificeerde zich gisteren in het Engelse Bridlington voor Lakeside. Een speler van wereldklasse die zeker een plaats verdient op het wereldpodium van de Finder Darts Masters.

De voorlopige lijst met namen van spelers en speelsters die gaan deelnemen kunt u teruglezen op www.findermasters.nl.  Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop  en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 7 t/m zondag 9 december 2018 plaatsvindt in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee

Foto © Finder Darts Masters 2018