‘The Boss’ met wildcard naar Finder Darts Masters

Ross ‘the Boss’ Montgomery uit Schotland heeft een wildcard gekregen voor deelname aan de Finder Darts Masters 2018.

Ross, winnaar van de Masters in 2010 en al heel wat jaren vaste deelnemer aan de Finder Darts Masters, kwam dit jaar net twee punten tekort voor directe plaatsing. De Schotse international staat momenteel 14de op de BDO wereldranking en heeft door de jaren heen laten zien tot de absolute wereldtop te horen. Reden genoeg om ‘the Boss’ met een wildcard uit te nodigen voor de aankomende editie.

De voorlopige lijst met namen van spelers en speelsters die aan de Finder Darts Masters 2018 gaan deelnemen kunt u teruglezen op www.findermasters.nl.  Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop  en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 7  t/m zondag 9 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee.