Engelse dartsspeler Daniel Day maakt zijn debuut op Finder Darts Masters podium

De 30-jarige Daniel Day uit het Engelse Romford is door de organisatie van de Finder Darts Masters uitgenodigd om deel te nemen aan de komende editie in december.

Daniel Day is de WDF Europe Cup koppels kampioen en WDF Europe Cup overall winnaar samen met team Engeland. Daarnaast won hij dit jaar het Open Zweden 2018 en Roemenië Classic 2018.

Daniel, de nummer 14 op de BDO ranking en 17de op de Finder Darts Masters ranking, debuteerde begin dit jaar ook al op Lakeside en maakt nu zijn debuut in Egmond aan Zee. Hij  kan spreken over een zeer succesvol seizoen en is een speler die een kans verdient dit  op het wereldpodium van de Finder Darts Masters te bewijzen.

De voorlopige lijst met namen van spelers en speelsters die gaan deelnemen kunt u teruglezen op www.findermasters.nl.  Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 7  t/m zondag 9 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.